Kunde udtalelser

Sofia Kovaljova
Sofia KovaljovaGoogle anmeldelse
Læs mere
Individuel Makeup Kursus. Meget anbefalelsesværdig! Vi kom godt i dybden, og jeg lærte utrolig meget af Petra. Hun tog sig god tid til at gennemgå de forskellige steps og produkter med mig. Det er tydeligt, at hun ved utrolig meget om teknik, muligheder og de forskellige produkter. Og så havde hun forberedt en god snack-tallerken. 🍇🍬🍫
WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
Tine Fitos
Tine FitosFacebook anmeldelse
Læs mere
Kan varmt anbefale Take-A-Look og deres skønne behandlinger.
Nina Lang
Nina LangFacebook anmeldelse
Læs mere
Min hud føltes trist, livløs efter lang vinter. Foråret kunne jeg mærke i mit sind, men glæden kunne ikke aflæses på min hud. Efter en unik behandling hos Petra fik min hud den glød og udstråling jeg længtes efter. Petra arbejder grundigt, tilpasser behandlingen hudens behov og det hele forløber under meget afslappende omgivelser. Min hud er glad og jeg er glad❤️☀️
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
Claus- København
Claus- København Anmeldelse
Læs mere
Jeg er kommet hos Petra gennem snart 1 år nu og det har jeg været utroligt glad for. Petra er meget engageret og passioneret i alt hvad hun laver og det mærker man tydeligt. Jeg føler mig altid yderst velkommen. Servicen er meget høj og en meget afslappende atmosfære. Jeg har fået ansigtbehandlinger andre steder men aldrig som nu fået behandlinger med så god effekt. Er helt sikker på at det er fordi hun præcis ved hvad der skal til. Petra slipper ikke en før hun 100 % tilfreds med sin behandling- kan mærke hun elsker at gøre en forskel for sine kunder. Jeg kan på det varmeste anbefale Petra!
Malou Fabricius Engelstoft Nielsen
Malou Fabricius Engelstoft NielsenGoogle anmeldelse
Læs mere
Det var en vidunderlig oplevelse at besøge Take-A-Look KBH. Petra er en dygtig behandler og et meget empatisk, positivt og inspirerende menneske, hvor man føler sig kærligt taget af og kommer hjem fyldt op af god energi. Det er mere end bare en behandling at besøge Petra. Hendes skønne klinik kan meget varmt anbefales.
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊
Elvira Tintoré Kleist
Elvira Tintoré KleistFacebook anmeldelse
Læs mere
En kvinde der tør at sætte sit præg.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
STAYNO V.
STAYNO V.Facebook anmeldelse
Læs mere
I love the Take-A-Look clinic because of it's feel at home mood that just lets me relax and collect myself while having top notch treatments. There is a wide variety of therapies in which Petra pays attention to the smallest details, she can deliver on any need ranging from classic stress relieve massage to art style nail polish extravaganza.
Connie - København
Connie - KøbenhavnFacebook anmeldelse
Læs mere
Make-up kursus. Mor og datter på makeup kursus Hyggelig oplevelse med dygtig og professionel assistance Kan varmt anbefales.
Tina- København
Tina- KøbenhavnAnmeldelse
Læs mere
Petra er utrolig dygtig, sød og behagelig. Hun laver de flotteste og mega holdbare negle med gellak. De holder mindst 3 uger, selv da jeg var på ferie, og de blev udsat for klor- og saltvand mange gange om dagen holdt de i over 3 uger👍❤️ Kan varmt ANBEFALE Petra ❤️ Knus Tina
Iben - Allerød
Iben - AllerødGoogle anmeldelse
Læs mere
Uanset, hvor meget du ved eller kan i forvejen, vil du få noget ud af dette kursus. Makeup-artisten er åben for alle spørgsmål og svarer gerne. Ligeledes giver hun flere alternativer, man skal gøre det, der fungerer bedst for en selv. Har du ikke spørgsmål bliver du taget igennem basisteknikker. Det var rart med lidt snacks og te.
NANNA
NANNAFacebook anmeldelse
Læs mere
Når jeg ankommer til Petra’s lille oase af velvære synker mine skuldre ned og smilet breder sig på mine læber. Men Petra er ikke kun god til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er også super dygtig og grundig til sit arbejde. Jeg får altid de flotteste negle på hænder og fødder,som jeg modtager mange komplimenter for. Mine manicure holder cirka 3 uger og min pedicure 6-7 uger. Udover det får jeg farvet og retttet bryn hver anden måned. De bliver altid smukke, perfekt formede med et naturligt look som Petra bare rammer perfekt hver gang. Så forkæl dig selv med nogle timer i Petra’s selskab.....du vil ikke fortyde det allerhøjest blive lidt afhængig.❤️
Christina Sørensen
Christina SørensenFacebook anmeldelse
Læs mere
God kundeservice og en masse inspiration, til selv at kunne lægge en flot make-up.
Dessislava
DessislavaFacebook anmeldelse
Læs mere
Kropsbehandling og neglebehandling. Fantastisk behandling med resultat, nærværende behandler og meget trygge omgivelser. Kan absolut anbefale Petra.
NINA L.
NINA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Fantastisk oplevelse for krop og sjæl i varme, hjemlige omgivelser. Sådan ville jeg beskrive mine shine-up tider og kropsbehandlinger hos Petra. Ud over professionalisme og perfektionisme nyder jeg den ro og positiv energi, som Petra udstråler. Så man forlader Take-A-Look ikke kun med fornemmelse af at være mere attraktiv😉, men styrket også mentalt.
Ajarose Mørkeberg Segoua, Healer
Ajarose Mørkeberg Segoua, HealerFacebook anmeldelse
Læs mere
Kropsbehandlinger hos Petra er både healing af krop, sind og sjæl. Jeg er fan af wraps, hvor hele kroppen bliver pakket ind i skønne produkter der både giver fugt, blødhed og rens. Der er hviletid hvor jeg altid oplever stort slip af stress og følelser det er tid at mærke og release. Petra er healende i sit væsen og ofte mærker jeg mit hjerte blive healet under behandlingen. Kan varmt anbefales.