Om Petra

Mine veninder bruger betegnelsen "multikunstner" om mig, og da mine kunder også er begyndt at bruge den, tror jeg mere på det selv.

At skabe sit eget virke har været en fascinerende og udfordrende rejse, fyldt med læring og refleksioner, men også med en intuitiv tilgang til at afgøre, hvad jeg virkelig nyder at bruge min arbejdstid på og hvor mine styrker ligger. 

Jeg har dog aldrig været i tvivl om, at jeg ønsker at arbejde med og for mennesker, især hvis jeg kunne integrere kreativitet, omsorg, opmærksomhed og empati i mit arbejde. Derfor uanset om jeg udfører neglebehandling, påfører makeup, styler hår, udfører kropsbehandlinger og healing, eller underviser, så elsker jeg det, jeg gør for dig.

Undervejs har jeg gennemført både længerevarende og kortere uddannelser, og på en fin måde har alt sammen fået en sammenhæng. Intet har været forgæves; i stedet supplerer de hinanden på en magisk måde. 

Jeg er uddannet Cand. mag. i Nordiske Sprog og Litteratur i Bulgarien, mit hjemland, senere blev jeg It adm. i grafisk og web design og da jeg nåede et punkt, hvor min karriere skulle tage en fuldstændig ny retning, gennemgik jeg uddannelser som makeupartist, hårstylist, negletekniker, hud- og kropsbehandler, misbrugsterapeut og Gaia-healer.

Kreativiteten og sårbarheden har været en følgesvend gennem hele mit liv, og derfor har jeg altid prioriteret mit arbejde med sårbare mennesker gennem årene. Det er for mig et meningsfuldt arbejde, som kræver en særlig forståelse, empati og engagement. 

Derfor arbejder jeg ved siden af mit arbejde på Take A Look klinik, som udkørende mentor for sårbare unge hos Ungebehandlingen og Leute, og som underviser i makeup & hårstyling hos Aftenskolen i Fountain House, samt afholder kurser&workshops i skønhed og selvomsorg hos forskellige kommuner og ungdomsskoler. 

Efter at have gennemført min uddannelse som Gaia Healer, har jeg bestræbt mig på at skabe en holistisk tilgang til velvære ved at integrere healingelementer i de fysiske behandlinger på min klinik. Dette har resulteret i kun positiv respons fra mine kunder.

En af de vigtige elementer i en sådan tilgang omfatter kommunikation og relation med mine kunder for at forstå deres individuelle behov, at tilpasse behandlingen efter deres mål og at skabe en afslappende atmosfære, der fremmer deres trivsel og velvære.

Jeg håber, at du er blevet nysgerrig på de behandlinger og kurser jeg tilbyder, og at du vil finde vej til min hyggelige hjemmeklinik på Amager.

De kærligste hilsner

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊