Makeup & Hårstyling

Få lagt smuk, naturlig makeup med Glo Minerals og Mii Cosmetics makeup produkter og se hvordan de kan forbedre dit look. Under sessionen vil du ændre din forståelse af hvad make-up og hårstyling kan gøre ikke kun for dit udseende, men også for din selvtillid og selvopfattelse. Makeup artisten har øje for detaljer, og en stor passion om at fremhæve dine bedste træk, så du bliver en bedre udgave af dig selv.

I mit arbejde som makeup artist bruger jeg primært mineral makeup fra Glo Minerals og Mii Cosmetics.

Målet med minerals makeup produkter er, at skabe en forskel i huden samtidigt med, at den plejer og beskytter. Alle ingredienser har en farmaceutisk renhedsgrad og de anvendes også til medicinsk brug. Risikoen for irritation af huden nedsættes og alle produkterne tilført A,C, E vitamin samt grøn te-ekstrakt ud fra ønsket om at tilføre antioxidanter.

Fordelene ved mineral make-up produkter findes i renheden af de mineraler, som anvendes til at skabe foundation, pudder, concealer, blushes, øjenskygger, maskara. Mineraler er fri for talkum, stivelse og parfume som findes typisk i andre traditionelle make-up produkter.

Dette alene gør at mineral make-up er et godt produkt for din hud, og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang den anvendes. Hos Take A Look tilbyder vi også kurser og workshops i makeup og hårstyling.

Behandlinger & Priser

Dag Makeup

kr 525,-
  •  
45 min

Individuel 
Makeup Kursus

kr 2200,-
  •  
fra 3 1/2 time

Aften Makeup

kr 625,-
  •  
65 min

Brude Makeup & Hårstyling

kr 4500,-
  •  
Fra 3-4 timer

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊