Kropsbehandling & Massage

Hos Take A Look klinik tilbyder vi kropsbehandlinger og massage med healingelementer som er en naturlig kombination mellem healingprincipper og fysiske teknikker for at fremme både fysisk og mental trivsel.

Med disse behandlinger bestræber vi os på at skabe holistisk tilgang til velvære ved at integrere healingelementer i den fysiske behandlingsproces.

Healingmassagen er kropsmassage, hvor man inkorporerer healingelementer som positiv intention, energioverførsel og visualisering under sessionen. Massagen kombineres med healingprincipper for at fremme afslapning, reducere stress og lindre fysisk ubehag.

Krystaller og ædelsten kan bruges som en integreret del af kropsbehandlingen. Krystallerne placeres på eller omkring kroppen, og massagen udføres med fokus på at forstærke krystallernes helbredende egenskaber.

Hos Take A Look anvendes Gaia Healing metoden, som involverer energihealing, hvor man kanaliserer og dirigerer energi til at hjælpe med at helbrede jorden og dens økosystemer. Dette kan gøres ved at sende positiv energi og intention til de områder, der er i behov. Gaia healing er baseret på de 7 chakra, som er kroppens eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.
Gaia healing kan bruges ofte ved stresssymptomer, træthed, tankemylder. Healingen styrker kroppens evne til selvhelbredelse og udrensning. For at maksimere fordelene ved alle healende kropsbehandlinger og understøtte deres effekt, bruger vi olier og massageprodukter fra MEDEX og Yellow Rose.

I alle kropsbehandlinger og massage bruger vi hudplejeprodukter fra MEDEX og Yellow Rose, som er fremstillet med fokus på bæredygtighed og den sunde rutine og livsstil. 

Behandlinger & Priser

Afstressende ansigtsmassage med MEDEX Xenymphus

kr 199,-
 •  
30 min

Afslappende kropsmassage med MEDEX Xenymphus

kr 599,-
 •  
60 min

Kropsbehandling med Yellow Rose -Detox Thermo Cryo

kr 599,-
 •  
60 min

Afslappende Benmassage med MEDEX Xenymphus

kr 299,-
 •  
30 min

Afslappende kropsmassage med MEDEX Xenymphus inkl. healing

kr 899,-
 •  
80 min

Kropsbehandling med Yellow Rose - slankende effekt

kr 799,-
 •  
90 min

Afslappende Skulder og Ryg massage med MEDEX Xenymphus

kr 299,-
 •  
30 min

Kropsbehandling MEDEX Panyco wrap- cellulite

kr 599,-
 •  
60 min

Kropsbehandling med MEDEX Lavendel kropsmaske

kr 799,-
 •  
90 min

Tilkøb

NADA øreakupunktur

kr 150,-
 •  
45 min

Lysterapi (LED THERAPY)

kr 395,-
 •  
45 min

Gaia Healing
(Basic)

kr 249,-
 •  
20 min

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊