Manicure & Pedicure

Hos Take A Look klinik tilbyder vi healende manicure og pedicure behandlinger, som kombinerer den æstetiske pleje af negle på hænder/fødder med elementer af afslapning og velvære.

Formålet med disse behandlinger er at give både fysisk og psykisk trivsel og afslapning.

Alle healende Manicure & Pedicure behandlinger hos Take A Look klinik udføres med Bio Sculpture GEL & EVO2. Bio Sculpture GEL og EVO2 er det eneste neglesystem, som kan dokumentere, at systemet er 99 % allergifrit, ud fra kliniske test dokumenteret af Farmovs Paraxel, som gav Bio Sculpture Gel den højeste rating på 5 stjerner.

Bio Sculpture er den originale gel til at påføre permanent farve på neglene. Geléen er en farvet overlay der anvendes på din naturlige negl, som en permanent polish og holder op til 3 uger. Bio Sculpture gelé er sammensat for at styrke og give næring til den naturlige negl. Geléen er opløselig og aftages skånsomt inden en ny behandling.

Alle produkter er 100% fri for formaldehyd, phthalater og toluene. Bio Sculpture geléer er fleksible, da de derved arbejder sammen med de naturlige negle for et mere holdbart og skånsomt resultat. Alle forlængelser er håndskulpturerede, da dette giver et mere naturligt resultat end limede tipper, samt giver færre negleskader, da der ikke bruges lim på naturneglene.

Med Bio Sculpture negle- og plejende produkter bevarer din negle det naturlige look og du går ikke på kompromis med din sundhed. Derfor er Bio Sculpture er det sunde alternativ for permanent lakering.

Bio Sculpture negleprodukterne indeholder naturlige ingredienser som lavendel olie, Eucalyptus og Jojoba Estere, Pure mandelolie, jojobaolie, E-vitamin, og Kamille og Citrus ekstrakter og Tea Tree Oil til at forbedre neglenes tilstand og beskytte mod skader. Hos Take-A-Look tilbyder vi også kurser i neglebehandlinger med gel polish.

Her er nogle fælles træk ved healende manicure og pedicure behandlinger:
 • Aromaterapi:

  Healing manicure og pedicure behandlinger omfatter brugen af æteriske olier og aromatiske dufte for at skabe en afslappende atmosfære. Dette kan hjælpe med at reducere stress og fremme følelsesmæssig balance.

 • Massage:

  En vigtig del af disse behandlinger er massage af hænder og fødder. Dette hjælper med at reducere spændinger og øge blodcirkulationen, hvilket kan forbedre velvære og fysisk komfort.

 • Eksfoliering:

  Døde hudceller fjernes ofte fra hænder og fødder ved hjælp af eksfolierende produkter eller teknikker. Dette efterlader huden glattere og mere strålende.

 • Fugtighedsbehandling:

  Negle og hud behandles med fugtighedscreme og olier for at forbedre hydreringen og sundheden i hænder og fødder.

 • Krystaller eller ædelsten:

  Nogle healende manicure- og pedicure-behandlinger kan integrere brugen af ​​krystaller eller ædelsten. Disse sten placeres ofte på klientens krop eller bruges som en del af massage for at forbedre energiflowet og fremme følelsesmæssig velvære.

Behandlinger & Priser

Standard Manicure

kr 259,-
 •  
40 min

Standard Manicure med Bio Sculpture forlængelser af egne negle inkl. lakering

kr 799,-
 •  
120 min

Standard Pedicure med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak

kr 549,-
 •  
65 min

Eksklusive Spa Manicure med håndmassage

kr 499,-
 •  
90 min

Quick Pedicure med Gellak

kr 349,-
 •  
55 min

Eksklusive Spa Pedicure med fodmassage

kr 599,-
 •  
90 min

Standard Manicure med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak

kr 469,-
 •  
60 min

Standard Pedicure

kr 499,-
 •  
60 min

Tilkøb

Aftagelse af gl. Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak uden ny behandling

kr 169,-
 •  
40 min

Lakering med alm. Bio Sculpture Gemini lak

(tillæg til standard manicure og pedicure)
kr 150,-
 •  
30 min

Nailart pr. negl

kr 20,-
 •  
10 min

Aftagelse af gl. Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak med ny neglebehandling

kr 140,-
 •  
30 min

Forlængelse pr. negl med Bio Sculpture Bio Treatment

kr 50,-
 •  
20 min

Luksus paraffinbad – hænder/fødder

kr 149,-
 •  
25 min

Lakering med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak

(tillæg til standard manicure og pedicure)
kr 150,-
 •  
30 min

Forstærkning pr. negl med Bio Sculpture Bio Treatment

kr 30,-
 •  
10 min

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊