Farvning af Bryn & Vipper & Lash Lift

Hos Take A Look klinik tilbyder vi bryn og vipper behandlinger, der vil give dine øjne et fornyet liv og få dig til at stråle med selvtillid. Vores bryn vippe behandlinger er skræddersyet til både mænd og kvinder og er udført med den højeste ekspertise.

Vi bruger de bedste produkter i branchen, og når det kommer til farvning af vipper og bryn, er RefectoCil vores go-to valg.

RefectoCil er kendt som den førende linje inden for professionel farvning, og deres milde, men holdbare farver giver dig et fejlfrit og smukt resultat, der varer. Uanset om du ønsker at definere dine bryn eller give dine vipper en intens farve, kan vores behandlinger tilpasse sig dine unikke ønsker og ansigtstræk.

Vil du have de smukkeste og mest strålende vipper døgnet rundt? Så er Outloud Lifting løsning det perfekte valg for dig. Outloud Lifting er kendt som det stærkeste professionelle løftesystem på markedet og giver dig mulighed for at opnå et naturligt, fortryllende look. Dine egne vipper bliver skånsomt bukket, og resultatet af et lash lift kan vare op til 6- 8 uger. For at få det optimale ud af din lash lift anbefaler vi også at få farvet dine vipper samtidig, da det ikke kun får dem til at se længere ud, men også tilføjer mere volumen til din øjenkontur.

For at opretholde det fantastiske resultat af dine bukkede vipper anbefaler vi at få et nyt lash lift hver 6-7 uge, da dine naturlige vipper vokser, og det er nødvendigt at vedligeholde effekten. Vores mål er at sikre, at dine øjne altid ser smukke og indrammede ud, så du kan føle dig selvsikker og strålende til enhver lejlighed.

Uanset om du ønsker at indramme dine øjne med farvning af bryn og vipper eller ønsker at opleve et løft fra vores Lash Lift, er vi  klar til at imødekomme dine behov. Giv dine øjne den opmærksomhed, de fortjener, og book en tid hos os i dag for en skræddersyet bryn- og vippebehandling, der vil fremhæve din naturlige skønhed og give dig en smuk udstråling.

5 grunde til at vælge vores bryn,- og vippebehandlinger:
 • Professionel kvalitet:

  Vi bruger kun de bedste produkter, herunder RefectoCil og Outloud Lifting, der er kendt for deres kvalitet og pålidelighed inden for bryn,- og vippebehandlinger.

 • Langvarige resultater:

  Vores behandlinger giver langvarige resultater, så du kan nyde smukke bryn og vipper i flere uger, hvilket sparer dig tid og besvær.

 • Naturlig skønhed:

  Vi fremhæver din naturlige skønhed med vores lash lift og farvningsteknikker.

 • Tilpassede løsninger:

  Vi tilpasser vores behandlinger efter dine ønsker og ansigtstræk, så du får det look, der passer bedst til dig.

 • Vedligeholdelse og selvtillid:

  Ved at opretholde dine bukkede vipper og farvede bryn kan du føle dig selvsikker og strålende til enhver tid, hvilket giver dig en forbedret selvtillid.

Behandlinger & Priser

Farvning af vipper

kr 150,-
 •  
25 min

Lash lift inkl. farvning af vipper

kr 549,-
 •  
50 min

Farvning af bryn, inkl. retning

kr 199,-
 •  
30 min

Farvning af bryn og vipper, inkl. retning

kr 349,-
 •  
45 min

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊