Workshops & Makeup kursus

Hos Take A Look tilbyder vi kurser & workshops indenfor skønhed og kreativitet. Så er du klar til at udforske de dybeste hemmeligheder inden for skøn makeup og hårstyling?

Hos Take A Look Klinik er vi dedikerede til at hjælpe dig med at mestre kunsten inden for skønhedens kunst.

Vil du udforske hemmelighederne bag en fejlfri makeup, mestre kunsten at style hår som en professionel? Så er du kommet til det rette sted!

Vi står klar til at dele vores ekspertise og hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder. Uanset om du er en nybegynder eller ønsker at finpudse dine talenter, har vi kurser og workshops, der passer til alle niveauer. Tag det første skridt mod at realisere dine drømme ved at udforske vores spændende uddannelsesmuligheder.

Vores kurser er åbne for alle, uanset om du er nybegynder eller ønsker at forfine dine færdigheder. Vi tilbyder fleksible tidsplaner, der passer til  liv, så du kan forfølge dine passioner på dine egne vilkår.

Vores kurser og workshops inkluderer:
  • Makeupkunst:

    Lær at skabe alt fra naturlige hverdagslooks til festlig aftenmakeup. Opdag de seneste teknikker inden for contouring, highlighting og øjenmakeup.

  • Hårstyling:

    Bliv en mester i alt fra elegant updos til trendy bølger. Uanset om du ønsker at lære at style dit eget hår eller ønsker at arbejde som professionel hårstylist, har vi kurset for dig.

Indhold & Priser

Individuel Makeup kursus

Et makeup kursus hos Take A Look afholdes individuelt eller maks. 2 personer. På kurset lærer du hvordan du fremhæver de bedste træk i dit ansigt. Du lærer grundlæggende om hudpleje, ansigtsbase, øjne make-up, bryn, contouring, brush, highlighter. Du lærer om korrekt brug og pleje af makeup pensler. Du lærer at lægge en smuk og holdbar makeup til hverdag og fest. Medbring gerne din egen makeup taske, så du også kan få rådgivning om de produkter du bruger.

 

Kontakt os for pris for større antal deltagere.

 

Læs om vores Holistic Makeup uddannelse og kurser her.

Individuel hårstyling kursus

På hårstyling kurset hos Take A Look lærer du grundlæggende teknikker i hvordan du forbereder håret inden opsætning, samt basic håropsætning (løst og opsat hår), toupering, basis fletninger og snoninger. Du kommer til at arbejde med forskellige hårprodukter og lære at bruge krøllejern, stylingjern, glattejern m.m. Hårstyling kurset er et super godt supplement til makeup kurset.


Kurset kan afholdes over to dage. 


Kontakt os for pris for større antal deltagere.


Læs om vores Holistic Makeup uddannelse og kurser her.

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊