Gaia Healing

Hos Take A Look klinik tilbyder vi Gaia Healing, som  er en spirituel- og helbredelsesmetode, der er dybt forankret i forståelsen af jorden som en levende, bevidst enhed, ofte omtalt som Moder Jord eller Gaia. Denne healing bygger på idéen om, at planeten Jorden har sin egen bevidsthed og energi, og at vi som mennesker er tæt forbundet med denne bevidsthed.

Gaia healing er baseret på de 7 chakra, som er kroppens eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Gaia Healing er en holistisk tilgang til helbredelse, der anerkender, at vores velvære er tæt knyttet til planetens velvære. Det indebærer at forbinde med jordens energi og benytte denne forbindelse til at fremme helbredelse på alle niveauer: fysisk, følelsesmæssig, mental og spirituel.

Under healingsessioner vil denne energi får lov til at bevæge sig frit, og det vil medvirke til klientens fysiske og psykiske velbefindende. Gaia healing kan bruges ofte ved stresssymptomer, træthed, tankemylder. Gaia healing kan hjælpe til at man får indre ro og bedre energiflow, ro på nervesystemet, bedre søvn og mere overskud. Healing styrker kroppens evne til selvhelbredelse og udrensning.

Centralt i Gaia Healing er tanken om, at jorden har en naturlig energi, der kan bruges til at genoprette balance og harmoni i vores eget energifelt. Dette kan opnås gennem forskellige teknikker og praksisser, herunder meditation, energihealing, brug af krystaller, naturterapi og mere.

Gaia Healing er også en metode, der fremmer bevidsthed om vores forhold til naturen og miljøet. Det opfordrer til bæredygtighed, respekt for naturen og en dybere forståelse af, hvordan vores handlinger påvirker planeten og dermed også vores eget velvære.

Gaia Healing er en smuk måde at forbinde med jorden og vores eget indre selv. Det er en healingsmetode, der fejrer vores forbindelse til naturen og opfordrer til helbredelse, forvandling og bevidsthedsudvidelse på både individuelt og kollektivt plan.

Her er en grundlæggende beskrivelse af Gaia Healing:
 • Chakra-afbalancering:

  Gaia Healing-tilgange inkluderer arbejde med chakraer, de energetiske centre i kroppen, for at opnå balance og harmoni.

 • Jordforbindelse:

  At gå barfodet på jorden (kendt som jordforbindelse eller grounding) er en praksis, der sigter mod at genoprette forbindelsen mellem individets energisystem og Jorden.

 • Energetisk arbejde:

  Gaia Healere tror, at Jorden og dens naturlige elementer, såsom sten, planter og vand, udstråler en helbredende energi. Vi bruger denne energi i vores behandlinger og øvelser.

 • Meditation og visualisering:

  Gaia Healing involverer ofte meditation og visualisering, hvor klintenten forestiller sig at absorbere Jordens energi og bruge den til at helbrede og balancere sit eget energifelt.

 • Krystaller og sten:

  Krystaller og ædelstene anses for at have unikke energifrekvenser og bruges ofte i Gaia Healing-sessioner til at forstærke energiarbejdet.

 • Økologisk bevidsthed:

  Gaia Healing fremmer en bevidsthed om miljøet og bæredygtighed, da det mener, at sundhed og helbredelse ikke kun er en personlig proces, men også er forbundet med planetens sundhed.

Behandlinger & Priser

Gaia Healing
(Basic)

kr 249,-
 •  
20 min

Gaia Healing

kr 499,-
 •  
50 min

Karma Healing
(et forløb på 7 gange)

kr 599,- *
 •  
50 min

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊