Gavekort

Gør en speciel person i dit liv glad med vores eksklusive gavekort til vores behandlinger! Det er den perfekte gave til enhver lejlighed – fødselsdage, jubilæer, bryllupper eller bare fordi du vil glæde en særlig person.

Hos os handler det om at forkæle, pleje og skabe gode oplevelser.

Vores gavekort giver dig mulighed for at vælge fra vores udvalg af skønheds- og velværebehandlinger. Uanset om de ønsker en afslappende massage, kropsbehandling, neglebehandling, styling, kursus m.m.

Hvorfor vælge vores gavekort?
  • Personlig opmærksomhed:

    Vi lægger vægt på individuel pleje og tilpasser hver behandling til den enkeltes behov.

  • Kvalitet og ekspertise:

    Vi garanterer førsteklasses service.

  • Fleksibilitet:

    Gavekortet er gyldigt i en længere periode, så modtageren kan bruge det, når det passer dem bedst.

Sådan fungerer det:

Kontakt os i dag for at bestille dit gavekort, og lad os hjælpe dig med at sprede velvære og skønhed!

Kunde udtalelser

WICKI A.
WICKI A.Facebook anmeldelse
Læs mere
Petra møder dig med en yderst personlig tilgang og faglig kompetence, som er sjælden. Hun giver sig tid til møde dine ønsker, så der er helt ro og tryghed omkring både dig og den behandling, du vælger. Jeg har både fået lavet negle, bryn, manicure, pedicure, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger hos Petra, og har været ovenud tilfreds hver evig eneste gang, jeg er gået derfra.
LAURA J.
LAURA J.Facebook anmeldelse
Læs mere
Hos Petra har jeg fået lavet super flotte negle der altid holder som de skal. Derudover har jeg fået farvet øjenbryn og vipper som blev fuldstændig som jeg ønskede mig dem. Hendes hyggelige Take-A-Look klinik oser af velvære, hun laver de bedste behandlinger og så er hun altid i godt humør. Stor anbefaling!
AJAROSE
AJAROSEFacebook anmeldelse
Læs mere
Petra er en utrolig dygtig og behagelig negledame, som trygt og tjekket laver mine negle med shellack hver 3. Uge. Og de holder 3 uger! Jeg får, efter jeg er startet hos Petra, ofte komplimenter for mine negle. Jeg føler mig så feminin med de smukke farver på fingrene🧡. Jeg elsker alt ved Petras nænsomme grundige kreative behandling af mine negle!💜😊💅 Og så er hun bare godt selskab også 💖
ISABELLA L.
ISABELLA L.Facebook anmeldelse
Læs mere
Jeg kommer ofte hos Take-A-Look klinik og bliver altid mødt med et smil af Petra, som er så sød og imødekommende. Hendes ansigts- og kropsbehandlinger skuffer aldrig, og det lashlift jeg fik lavet for to måneders tid siden holder stadig. Jeg får også lavet de flotteste negle hos Petra hver anden uge, og det bliver jeg fortsat ved med. Hun er meget dygtig og formoder altid at lytte til mine forventninger og opnå det resultat, jeg ønsker. Kæmpe anbefaling herfra 😊