Manicure & Pedicure

Alle neglebehandlinger hos Take-A-Look klinik udføres med Bio Sculpture GEL & EVO2. Bio Sculpture GEL og EVO2 er det eneste neglesystem, som kan dokumentere, at systemet er 99 % allergifrit, ud fra kliniske test dokumenteret af Farmovs Paraxel, som gav Bio Sculpture Gel den højeste rating på 5 stjerner. Bio Sculpture er den originale gel til at påføre permanent farve på neglene. Geléen er en farvet overlay der anvendes på din naturlige negl, som en permanent polish og holder op til 3 uger. Bio Sculpture gelé er sammensat for at styrke og give næring til den naturlige negl. Geléen er opløselig og aftages skånsomt inden en ny behandling. Alle produkter er 100% fri for formaldehyd, phthalater og toluene. Bio Sculpture geléer er fleksible, da de derved arbejder sammen med de naturlige negle for et mere holdbart og skånsomt resultat. Alle forlængelser er håndskulpturerede, da dette giver et mere naturligt resultat end limede tipper, samt giver færre negleskader, da der ikke bruges lim på naturneglene. Med Bio Sculpture negle- og plejende produkter bevarer din negle det naturlige look og du går ikke på kompromis med din sundhed. Derfor er Bio Sculpture er det sunde alternativ for permanent lakering. Bio Sculpture negleprodukterne indeholder naturlige ingredienser som lavendel olie, Eucalyptus og Jojoba Estere, Pure mandelolie, jojobaolie, E-vitamin, og Kamille og Citrus ekstrakter og Tea Tree Oil til at forbedre neglenes tilstand og beskytte mod skader.

Standard Manicure

Varighed:

40 min

Pris:

249,- kr.

Behandling består i at neglene files i facon med en neglefil, hård hud og neglebånd fjernes og huden blødgøres og behandles med Bio Sculpture veganske ETHOS plejeprodukter. Behandlingen afsluttes med ETHOS Vitamin Dose, ETHOS Almond Oil og hænderne smøres med blødgørende og plejende Bio Sculpture håndcreme.

Standard Pedicure

Varighed:

60 min

Pris:

399,- kr.

Behandling starter med at blødgøre fødderne i fodbad med Bio Sculpture Spa produkter. Behandlingen inkluderer fjernelse af døde hudceller af fodsålerne ved hjælp af en grov fil, neglene files i facon, hård hud og neglebånd fjernes og huden blødgøres og smøres med Bio Sculpture pedicure plejeprodukter ETHOS. Behandlingen afsluttes med ETHOS Vitamin Dose, ETHOS Almond Oil og fødderne smøres med blødgørende og plejende Bio Sculpture fodcreme.

Eksklusive Spa Manicure med håndmassage

Varighed:

90 min

Pris:

499,- kr.

Behandling består af håndbad, neglene files i facon, blidt skub eller fjernelse af neglebånd, peeling, håndmaske og håndmassage og afsluttende plejende håndcreme. Behandlingen udføres med Bio Sculptures veganske SPA produkter. SPA-serien er specielt formuleret til at eksfoliere, fugte, beskytte og blødgøre huden og neglebåndene. Produkter er alle beriget med essentielle næringsstoffer for at forynge sundheden og skønheden i din hud og negle.

Eksklusive Spa Pedicure med fodmassage

Varighed:

90 min

Pris:

599,- kr.

Behandling består af fodbad, fjernelse af døde hudceller af fodsålerne, neglene files i facon med en neglefil, hård hud og neglebånd fjernes, peeling, fodmaske og fodmassage massage og afsluttende plejende fodcreme. Behandlingen udføres med Bio Sculptures lækre SPA-behandlings produkter. SPA-serien er specielt formuleret til at eksfoliere, fugte, beskytte og blødgøre huden og neglebåndene. Produkter er beriget med essentielle næringsstoffer for at forynge sundheden og skønheden i din hud og negle.

Standard Manicure med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak

Varighed:

60 min

Pris:

449 kr.

Behandlingen består i at neglene files i facon, neglebånd skubbes eller fjernes og neglene lakeres med Bio Gel eller EVO Gellak. Huden blødgøres og smøres med veganske manicure plejeprodukter fra ETHOS. Behandlingen afsluttes med ETHOS Vitamin Dose, ETHOS Almond Oil og hænderne smøres med blødgørende og plejende Bio Sculpture håndcreme. Holdbarhed 2-3 uger.

Standard Pedicure med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak

Varighed:

65 min

Pris:

549 kr.

Behandlingen består af fodbad, fjernelse af døde hudceller af fodsålerne, neglene files i facon, hård hud og neglebånd fjernes og neglene lakeres med Bio Gel eller EVO Gellak. Huden blødgøres og smøres med pedicure plejeprodukter fra ETHOS. Behandlingen afsluttes med ETHOS Vitamin Dose, ETHOS Almond Oil og fødderne smøres med blødgørende og plejende Bio Sculpture fodcreme. Holdbarhed 4-5 uger.

Standard Manicure med Bio Sculpture forlængelser af egne negle + lakering

Varighed:

120 min

Pris:

699 kr.

Behandlingen giver et smukt og naturligt resultat med naturligt tynde, fleksible negle. Der anvendes silke til at skabe forlængelser på neglebidere. Forstærkning og forlængelser udføres med skabeloner, Bio Sculpture Bio Treatment Gels eller Bi-Olygel. Afsluttes med permanent lakering med Bio Sculpture Bio Gel eller EVO Gellak.

Forlængelse pr. negl med Bio Sculpture Bio Treatment

Varighed:

20 min

Pris:

50 kr.

Forstærkning og forlængelser udføres med skabeloner, Bio Sculpture Bio Treatment Gels eller Bi-Olygel.

Forstærkning pr. negl med Bio Sculpture Bio Treatment

Varighed:

10 min

Pris:

30 kr.

Forstærkning udføres med Bio Sculpture Bio Treatment Gels eller Bi-Olygel.

Nailart pr. negl

Varighed:

10 min

Pris:

20 kr.

Nailart ved brug af forskellige materialer. Swarowski krystaller Folie Glitter Chrome Threading Nail Paint

Aftagelse af gl. Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak uden ny behandling

Varighed:

30 min

Pris:

149 kr.

Mini manicure er inkluderet i behandlingen. Aftagelse af andre produkter sker kun efter aftale med negleteknikker.

Aftagelse af gl. Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak med ny neglebehandling

Varighed:

30 min

Pris:

120 kr.

Mini manicure er inkluderet i behandlingen. Aftagelse af andre produkter sker kun efter aftale med negleteknikker.

Permanent Lakering med Bio Sculpture Gel eller EVO Gellak (tillæg til standard manicure og pedicure)

Varighed:

30 min

Pris:

150 kr.

Lakering med alm. Bio Sculpture Gemini lak (tillæg til standard manicure og pedicure)

Varighed:

30 min

Pris:

150 kr.

Luksus paraffinbad - fødder

Varighed:

25 min

Pris:

149 kr.

Fødderne bliver dyppet i et kar med ægte paraffin, hvorefter du får pakket fødderne ind i 15 min. Pakken tages af, og du kan glæde dig til den blødeste hud på dine fødder, som fortjener den lækreste pleje.

Luksus paraffinbad - hænder

Varighed:

25 min

Pris:

149 kr.

Hænder dyppes i et kar med ægte paraffin, hvorefter du får pakket hænderne ind i 15 min. Pakken tages af, og du kan glæde dig til den blødeste hud på dine hænder, som fortjener den lækreste pleje.

Galleri

TakeALook-Manicure
TakeAlook_manicure
TakeALook_manicure_BioSculpture1
TakeALook_Manicure_BioSculpture2
TakeALook_manicure_BioSculpture3
TakeALook_Manicure_BioSculpture4
TakeALook_Manicure_BioSculpture5
TakeALook_manicure_BioSculpture6
TakeALook_manicure_BioSculpture7
TakeALook_manicure_BioSculpture8
TakeALook_manicure_BioSculpture9
TakeALook_manicure_BioSculpture10
TakeALook_manicure_BioSculpture11
TakeALook_manicure_BioSculpture12
TakeALook_manicure_BioSculpture13

Kontakt os

Take-A-Look Klinik
Valmuevej 14, 2 sal
2300 København S
Tlf. 22535481
e-mail: petra@take-a-look.dk